uuuh

vilken jävla huvudvärk jag hade igår alltså. aldrig varit med om värre.
nåja det hade blivit bättre när jag vaknade imorse och nu känner jag typ ingenting.

jag ligger på soffan nu och lyssnar på utnötta låtar och försöker samla krafter till att städa mitt rum, det behövs!
har iallafall dragit upp persiennerna för första gången på flera år. har hört att det är anledningen till att mina blommor inte överlever =) sen måste jag ta tag i garderoben, har snört in allt jag äger dit när jag städade inför att någon skulle komma och kolla på huset, så kläderna ryms inte, vilket resulterar i att dom ligger på golvet och blir smutsiga innan jag ens hinner använda dom. sen måste jag verkligen plugga. ligger efter sjukligt mycket och jag orkar inte få mer restuppgifter nu alltså.
sara skulle förhoppningsvis komma hit sen och hjälpa mig med lite läxor, kan behövas. fast det slutar oftast i bråk, eftersom att hon får allt att låta så enkelt och jag är så trög och blir irriterad för att hon är smartare än mig. tragiskt.

jag har varit förkyld ett tag nu, och jag misstänker halsfluss igen. halsen har börjat svälla upp på samma sätt som sist, och jag orkar verkligen inte med den där smärtan igen. så det är lika bra att fara till doktorn och kanske få sig lite penicillin innan det har gått för långt.

lisa är sugen på sprit och mat i helgen, och klart man ställer upp. så jag, sara, lisa, martina, sanna, någon kompis till henne från luleå och förhoppningsvis camilla och jennifer, ska äta oss lite mat och dricka alkohol på lördag. och på fredag blir det att se idol med sara, och säkert någon mer. kanske tittar förbi frisörfesten också. det återstår att se. söndag kommer jag alltså ligga som ett vrak hemma i vanlig ordning. börjar som vänja mig vid det :) så söndagar ingår inte ens i veckoplaneringen.

nu ska jag kolla om det är något bra på tv, så man har nåt att göra medans man städar. musik blir så tråkigt. risken att jag fastnar framför tvn i sängen är ju dock stor.

ska även pilla i någon annan färg i håret idag, vilken vet jag dock inte. sen måste jag mecka ihop dom vi klippte sönder då camilla skulle ha sina :)

aja, hörs.

Plain White T's - Hey There Delilah

http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8

Kommentarer
Postat av: jesse

Delilah!!!

2007-10-11 @ 14:37:50

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback