Hurtig

Ja idag ska mycket hända. Ska blandannat hinna städa, och flytta datorn från tvbordet till databordet, min rygg pallar inte att sitta/ligga i soffan nåmer.och mina ben når inte ner till golvet så jag har alltid stört ont i knäna när jag går härifrån :), sen måste jag hinna med att tvätta lite kläder, då alla mina kläder ligger utspridda över hela huset. tänkte även ta tag i garderoben och tömma den på skrot så det kanske ryms lite kläder i den, men då måste jag först gå ut i garaget och bära in alla 25-30 kartonger jag har. suck..
sen ska jag till mamma och kolla hur det ser ut när dom har målat i köket och sådär, kanske går ut och går med tyzon då i samma veva, återstår att se.
vad mer? jo, jag måste plugga! på riktigt. iallafall göra bort den där jävla religionen. och om det finns tid kvar blir det nog en sväng till alko.

försov mig imorse, till nyss typ så jag orkar inte fara på skolan.. och det betyder att jag inte ska till skolan igen förens om 5 veckor. 1 veckas lov + 4 veckors praktik. jag klagar inte. eller jo, det gör jag fan. vill inte ha praktik på sjukhuset, usch.

ikväll blir det idol och mys med sara och antagligen resten av gänget :) ingenting är direkt spikat så vi får se. känner mig bara trött och borta och orkar inte engagera mig i något.

image74
Bara för att jag har världens sötaste syster :)



image75
..och världens bästa hund..

image76
.. världens bästa storebror..

image77
.. och världens bästa lillebror! :) puss

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback