14 juli

imorse blev jag väckt kring 12tiden av ewas morsa och ida som frågade om jag skulle komma med till stugan.. men jag för trött och sa att jag inte orkade. la mig ner och tänkte vila 5 minuter och sen gå ner och säga att jag kommer med iallaflal, men givetvis blev dom där 5 minutrarna 1 timme, och när jag kom ner var hela familjen borta.
försökte gräva fram frukost och det enda vi hade som jag klarar av att laga, var nudlar. men jag är less som fan på det och orkade inte ta fram allt som krävs till mackor. så jag gick upp och la mig igen.

sen vaknade jag och såg att det var fint väder så jag gick ut och la mig på altanen och pluggade teori, men det var för tråkigt så jag gick in och sov lite till istället. sen gick jag en promenad, till stan och tillbaka, och sen till mamma. men dom var inte hemma så jag började hoppa studsmatta tills jag inte kände mina ben längre. då la jag mig där på och väntade på bättre tider.
sen dök mamma, chrille, elin och stefan upp och jag gick upp på vinden och började rota bland gamla saker. haha, hittade en hel del roliga saker. blandannat det här "13/10-97 Jag har varit hos farmor och farfar jag fick fika bula och drika saft sen jick jag och sova jag såvde i 2 timar. hos farmor jag fick en flyg frakts kartong och en veska ful med godis och en stjön hets gudinan i creta på staty och hest öron hengen." och dubbelmoralen på det här "20/10-97 Jag har varit hos farmor och farfar jag var ute och busade med min farbrors hund lude (ludde) han är 4 år och är busig och snel är han. han bet nestan mig men jag han puta bort han. han blev sur han skelde vov vov vov. jag sprang åt venster och han sprang åt höger. det var kul och springa. sen gick jag in. sen gick jag ut i gen. jag gick utt och gå med lude farfar kom med mig vi gick till konsum och till baka sen gick vi in och åt farmor och farfar åt stuvade makaroner och korv men jag åt vaten makaroner och korv" blabla. hittade en massa roliga saker.

sen kring 10 gick jag hem och då insåg jag att jag skulle sova heeelt ensam hemma för första gången i mitt liv. tanken skrämde mig så jag ringde leffe och bad han komma hit. han skulle dock basta först.
sen hörde jag hur det kom massa stenar genom fönstret och kollade ut, där stod annis, empan och joel, så dom kom in en sväng och sen körde jag iväg dom :)
sen kom leffe och båda var hungriga som cpn så vi stekte burgare, fyfan vad äckligt det är. leffe hånade mig för att jag inte kan laga mat överhuvudtaget. bara för att han är mästerkock :) sen såg vi winnerbäck och hovet i linköping - 03. fyfan vilken bra skiva det är. kan se den hur många gånger som helst. sen hörde vi postbilen så vi sprang och hämtade morgontidningen och läste den och svamlade på. blablabla vet inte vad vi gjorde. sen började vi iallafall leka med kondomer och sådär, och leffe sminkade mig.
och sen fick jag för mig att laga en grej som varit trasig hur länge som helst nu så vi gick ner och tog fram superlimmet men jag fick inte upp korken så jag bad leif öppna den, och smartarslet slet upp hela allt och aaaallt superlim flög ut över golvet och diskmaskinen, och det lämnade sina spår :) sen skulle jag visa hur det egentligen går till när man öppnar en flaska men då tappade jag den och allt rann ut på golvet, och lämnade ännu större spår. vi sökte t-sprit och svinto osv, men hittade inget. så jag provade med bensin och sand men det blev bara värre. nåja :) nu har han precis farit härifrån och jag orkar inte ens gå och lägga mig, trots att jag är tröttast i världen. ska ändå upp snart och fara med mamma och dom till stugan..

sen på kvällen blir det krogen med brudarna :) favorit i repris. hoppas det blir nice!

funderar på att ta cykeln ner på stan och köpa mig nå svinto innan dom kommer hem :P

nåja, nu ska jag tvätta lite kläder och sånt för att hålla mig vaken.

http://fjixen.bilddagboken.se

Kommentarer
Postat av: kex

"han blev sur han skelde vov vov vov. jag sprang åt venster och han sprang åt höger."
Det var nog det mest lustiga du skrivit i din blogg någonsin :)

2007-07-14 @ 21:29:24
Postat av: fiffomiffo

vilken hög standard min blogg håller :(


vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback