mys

ikväll har jag och kixola myst till idol, med lite läsk och godis.
skönt att veta att jag kommer vara pigg som satan imorrn medans alla fyllekompisar ligger hemma och vill skjuta sig eller nåt. är dock fortfarnade sugen på att fara förbi lilla, men det vettefan. tänkte att jag kanske städar lite istället. yeye.

har hunnit ytterligare en sväng på alko idag. den här gången med soppe, jennifer och pottan. igår tog det 50 min att ta sig hem med sara bakom ratten, idag tog det inte ens 30.

har även städat idag. och monterat om tvbänken som pappa hade pillat ihop fel väg så glasluckan inte passade, och det mina vänner, det var ett projekt kan jag säga. haha. fyfan vilken tid det tog, och lite jag svor. skruvmejslarna åkte ju in i väggen mer än en gång iallafall. men nu sitter den där det ska. med lite våld löste jag det fint :)
sen fick jag dock stressa som satan så jag snörde bara in sängen mot en annan vägg för lite omväxling, och sen drog vi mot torne. så nu ser det ut ungefär som när jag började, om inte värre.

nu sitter jag här, all alone i läggan, och har ungefär nada att göra. därför ska jag ta tag i klädberget som hindrar mig från att resa mig upp från stolen. då jag med största sannorlikhet kommer snubbla och slå ihjäl mig.

kixen tvingade mig även att söka reda på ett youtube klipp jag visade till henne för länge sen, på lite spöken eller vad det var. så jag har fått sitta och kolla igenom ungefär 1000 såna och nu har jag lyckats skrämma upp mig själv. så jag är lite smånojjig här jag sitter :)

aja. imorgon gäller det hörni. är taggad till max. kände festsugen när jag satt i raggarmercan med eddie medusa eller vem fand et nu var, skrikande i öronen, och pottan som satt och hällde i sig goddricka. mmm.

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback