mora - modo

3-4 gott folk. vinst alltså! 5e gången gillt. de 4 andra förlustera mot mora har varit riktigt pinsama, då mora, enligt mig, är det sämsta laget i elitserien, tätt följt av södertälje. och skröder lyckades putta in ett mål också. det är väl ungefär höjdpunkten på dagen.
2 matcher kvar innan uppehållet nu. vilket innebär hockey imorgon, på torsdag och på lördag.
pottan kom även hit ungefär direkt jag hade vaknat och jag har just precis kommit hem efter att ha följt henne hem.
har inte hänt så mycket vettigt iofs, men vafan :)

vet inte vad som händer. jag orkar inte ens låtsas vara trevlig mot någon nåmer. lessheten äter upp mig inifrån och jag vet inte vad jag ska göra. håller på att bli galen. jag kan mycket möjligt vara den mest negativa människan på jorden. men jag kan faktiskt vara glad också :)
och jag som trodde att det skulle bli bättre av att flytta hit. yeye. har redan cpmånga dåliga minnen härifrån som jag stör mig på varje dag. hade varit lättare om folk visste alltså. aja, jag har ju mina pärlor som förstår och inte bara dömer ut en, vilket uppskattas.. alot.
det enda som håller mig vid liv nu är ju faktiskt mina vänner, hockeyn och min snus. idomin har även en del i det också.

orkar inte gnälla mera. ska gnugga bort sminket och dra något gammalt över mig. förmodligen ringer jag david som alltid lyckas få mig happy.

ciao

Kommentarer

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback