helgen

fredagen tog jag det passivt med kixen. mys. kunde dock inte sova så jag var vaken till 7-8 och var bara pmsig och jävlig. hatade hela världen, främst pappa då, i vanlig ordning :) vi krigade i princip hela natten.

och igår då. det blev inte riktigt som det var tänkt, eller allt sket sig snarare. det slutade iallafall med att jag och sara gick ner i en iskall bastu, och medans den skulle bli varm lekte vi lite i duschen. haha. spelade lite hockey med balsam och en skurmopp, agerade rockstjärnor, sara agerade även porrstjärna. jag skrattade så jag grinade. den bilden kommer förmodligen aldrig försvinna från min näthinna, haha.
aja, sen gick vi och bastade och lallade på. sen var ju tanken att pappa skulle härifrån och massa folk skulle hit, men yeye. blev bara kaos alltihop och jag var mer less än någonsin. strejkade i sängen och kom på mig själv vilket patetiskt liv jag har, när jag låg i pyjamasbrallor, såg bollibompa och drack sprit. så jag styrde upp det rätt fort och hällde i mig dricka som satan och bad pottan komma. vid den här tiden hade nog pappa avlägsnat. vettetusan vart han tog vägen egentligen, men det är mindre viktigt.

sen var sara också borta och det var bara jag och pottan kvar. och eftersom att jag var pmsig även denna dag så drack jag mig redlös, kort och gott. såg ut som ett cp bokstavligt talat. pappa kom hem någon gång också och vi började bråka såklart så jag hällde i mig ytterligare lite sprit och kände mig riktigt störd. sen tog vi oss mot pottan, och det var ju ett projekt för sig. haha. sen vettefasen vad som hände egentligen, men patte och phille var då där iallafall, och det ryktas om att jag och pottan hade sminkkrig. mådde inte godis iallafall och tänkte att det var kört, men det styrde pottan upp.
blabla. sen var for vi iallafall till patte en sväng och sen mot hotellet.
vet inte riktigt varför men jag var rätt down där, haha. så jag träffade någon moorebrud på en toa som jag satt och beklagade mig för. det slutade med att båda satt på golvet och grinade och hon bombade bilder på mig, jobbigt läge.
for iallafall mot frasses sen och patte dödade en råtta, eftersom att den skulle äta upp han annars:)
sen vet jag inte varför eller hur, men jag och pottan charmade in oss på citygrillen som egentligen var stängt, fixade oss mat och klättrade upp på några kundvagnar och satt oss och käkade. tanken var även att vi skulle sova där. men det hade varit så pinsamt att vakna på morgonen, så vi tog en taxi hem till mig, och vi somnade ganska direkt kan jag tro.

idag mår jag som jag förtjänar. ångesten är värre än någonsin och jag hatar alkohol och allt som har med det att göra. trots det är det spikat att jag och pottan ska ta oss en fest nästa helg :)

imorse när jag vaknade låg pottan över mig och mina båda mina ben hade somnat, så jag puttade undan henne och på ryggen stod det typ "ta mig" hahaha. kul att hon har gått runt sådär.

nu har pottan just farit och jag och sara som egentligen är fiender sen gårdagen, for och utvärderade våra kvällar i nån skog, i vanlig ordning.

igår innan bastun och allt var jag så jävla tjurig och stressad, och sara var bara trött och less, så vi körde långt ut i ultraskogen och pratade om döden, vilket fick oss på bättre tankar :)

nu måste jag fan städa här. det är kaos, och man fastnar i golvet varje gång man tar i det. sen ska jag sova, och skönt ska det bli.

http://leea.webblogg.se



Kommentarer
Postat av: Pottan

HAHAHAHAHAHAHA, en sjukt galen kväll med andra ord :)

Postat av: fegon

Moget, vem fan står och armbågar mig på kinden? eller är det ens jag? jo det borde det vara?

2007-12-04 @ 01:56:52
URL: http://fegon.blogg.se
Postat av: fiffomiffo

jag vet inte vem det var. men hade inte jag dragit ifrån dig och bitit dig i kinden hade du slagit ihjäl han :)

2007-12-04 @ 03:41:22
URL: http://fiffomiffo.blogg.se
Postat av: fegon

Oj:)

2007-12-04 @ 17:21:49
URL: http://fegon.blogg.se

vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback