Bananus

äntligen har dom börjat flytta in i "grannhuset".. eller aa, det tar iallafall inte ens 1 minut att gå dit :) kommer förmodligen att sluta med att vi istortsett kommer växa fast i varandra. jag klagar inte :)

igår var vi lite och kollade i läggan, och spekulerade lite. det enda som finns där inne är en lampa och 3 kartonger typ, så det var inte så givande :) sara skulle komma och hjälpa annis att flytta grejer. hade redan fixat så vi fick ta pappas bil och släp, men som vanligt kom sara på att hon hade nåt annat hon var tvungen att göra. inte för att jag förväntar mig så mycket av henne.
så annis ska ringa hennes syrra och hoppas på hjälp därifrån, sen ska jag dit och hjälpa till åsså ska vi sova där och "spana på runkande killar i fönstret". säger hon:)

vi korvdateade även i min säng. jag hatar korv, men klart man ställer upp, haha. kom på en korvlåt också. haha det är typ våran grej. så fort vi hör en låt på tv eller nåt så börjar vi göra om den och sjunga, och dåligt är det:)
sen när vi skulle sova intog vi våra positioner, i vanlig ordning. det är alltid lite härj innan vi somnar. och jag som inte ens var trött igår kunde ju inte somna, medans annis somnade ganska direkt efter att vi dummat oss färdigt. eller hon somnade mitt i allt svammel snarare. vi låg där och skedade, och annis höll om mig. sen somnade jag till, och vaknade av att annis hade ena handen på mitt bröst, och andra på min röv, och det var helt omöjligt att få henne därifrån, haha. sen har jag vaknat hela tiden av att hon har dragit sig närmare mig hela tiden och hållt i mig hur hårt som helst, vettefan vad hon har drömt alltså :)

jaja nu ska jag sprigna ner i tvättstugan, sen ska jag se film :) blir förresten nyktert ihelgen. kixen har cup på söndag så hon ska ut nykter, och jag vet inte om jag ser att det är så givande :) jaja, hejråååååå

aaaaaaall i want for christmas is you

Kommentarer
Postat av: fegon

jag vill ha tillbaka den


vavava?

namn:
kom ihåg mig?

e-postadress:

URL:

kommentar:

Trackback